Gezondheid
Hoofdluis
Op school kan hoofdluis een hardnekkig probleem zijn. Het is namelijk alleen te bestrijden als iedereen meewerkt en regelmatig controles houdt bij zijn of haar kind.
Wanneer u bij uw kind hoofdluis constateert, dan willen we dat op school graag weten. Wij zullen dan de ouders van de groep van uw kind zo spoedig mogelijk inlichten. Zo houden we een mogelijke 'uitbraak' tegen.

Wat u tegen hoofdluis kunt doen is te lezen in een uitgebreide folder van de GGD die u hier kunt downloaden. Ook kunt u op school een luizenzak tegen een kleine vergoeding kopen.

We rekenen op uw medewerking!

Teken, eikenprocessierups
Van de GGD Gelderland Zuid ontvingen we informatie over tekenbeten en de eikenprocessierups. Beide diertjes kunnen heel vervelende klachten veroorzaken. Voor de informatiefolder over de teek klikt u hier. Voor de informatiefolder over de eikenprocessierups klikt u hier.

Beleid gezonde voeding
Op dinsdag, woensdag en donderdag hanteren wij het beleid gezonde voeding. We stellen ons hiermee ten doel gezonde voeding aan kinderen bekend te maken. Klik hier voor het beleidsplan
Twitter